Een avond vol muziek en entertainment

Op 6 april 2024 belooft het Tiliander in Oisterwijk een onvergetelijke avond te worden met de benefietavond van Race Mee Voor Corné. Onder het motto “Opgeven is geen optie” organiseert dit evenement een avond vol muzikale verrassingen om geld in te zamelen voor Corné Jansen, een vader, bouwvakker en fietser die vecht tegen een zeldzame vorm van kanker.

Een avond vol entertainment

De avond wordt gevuld met een gevarieerde line-up van nationale en lokale talenten. Bekijk hier alvast een paar namen:

Naast de muziek is er nog veel meer te beleven. Denk aan een silent auction, diverse kraampjes en een grandioze loterij. De perfecte avond om te genieten van entertainment, gezelligheid en om tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Kaarten zijn nu te koop!

Wil je deze unieke avond meemaken en Corné steunen in zijn strijd tegen kanker? Koop dan nu je tickets via https://racemeevoorcorne.nl/! De kaarten kosten €20,- per stuk.

Draag bij aan Race Mee Voor Corné

Naast het kopen van kaarten zijn er nog meer manieren om Race Mee Voor Corné te steunen:

Samen staan we sterker

Met de benefietavond hopen we een mooi bedrag op te halen voor Corné, zodat hij de beste medische zorg kan krijgen. Kom op 6 april naar Tiliander Oisterwijk en geniet van een onvergetelijke avond vol muziek, entertainment en samenzijn. Opgeven is geen optie, samen komen we verder!